SAMSUN / TEKKEKÖY - Kibarlar İlkokulu

Kibarlar İlkokulu

KİBARLAR İLKOKULU / KİBARLAR MAH./TEKKEKÖY/SAMSUN
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve oluşturduğu değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz; yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve "kendisi" olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmektir.
08:50 Başlangıç 14:10 Bitiş
SOBA
Karayolu
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilk olarak 1979 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.2016 yılında tadilat yapılarak yenilenmiştir.
Okulumuz Tekkeköy merkeze 15 km, Samsun merkeze 28 km´dir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda iki bina mevcuttur. İki binada aktif olarak eğitim-öğretim faaliyetleri sürmektedir. Büyük binada bir müdür odası iki derslik bulunmaktadır. Küçük binada bir ana sınıfı bir derslik bulunmaktadır. Tuvaletler ana binanın dışındadır.